Велмакс – чинии, чаршафи и системи за почистване от най-високо качество.

Когато купуваме продукти за ежедневна употреба, искаме те да ни служат в продължение на много години. Важно е тяхното качество и дълготрайност, което ни дава гаранция, че това е покупка, която се изплаща.

В отговор на очакванията на  по взискателните клиенти, все повече компании създават асортимент, който отговаря на техните нужди. Една от тях е Велмакс – известна марка, която продава 13 годишни луксозни ежедневни продукти.

 

 

 

Тяхната оферта включва:

  • Вълна и сатен постелки – ние можем да избираме между много дизайни и цветове. Предлагат се и матраци, табуретки и вълнени дрехи,
  • Луксозни продукти за кухнята от антисептична стомана – можем да избираме от 3 комплекта – Premium, Premium Plus и Premium Lux, както и индивидуални продукти. Офертата включва и кухненско оборудване, като например мултифункционален робот – мултикукър, бавноспиращ механизъм Sybilla или модерна тенджера под налягане – Multiwar,
  • Технологично усъвършенствани Почистващи системи – това са модерни прахосмукачки с много функции – Elektra Easy Plus, Hera Easy Plus, почистващ робот Security Clean и Jet Cleaner – всички адаптирани към нуждите на страдащите от алергии,
  • Здравни продукти – асортимент, свързан със здравето. Офертата включва Maxmedica матрак , Airocide въздушен пречиствател, Luminette светлина терапия очила, вълна за грбначния стълб, наколенки.

 

Мисията на Велмакс е непрекъснато да подобрява предлагането си, така че да отговаря на нуждите – предимно на здравето – на съвременните потребители.

велмакс лукс продукти (2)

С продуктите, които могат да бъдат закупени в магазина, е възможно да се извършват ежедневни дейности като готвене, почистване или почивка, така че да има благоприятен ефект върху нашето състояние.

велмакс лукс продукти (1)

Welmax – ястията са здравословно готвене без мазнини. Чаршафите гарантират здравословен сън дори при алергии. Многофункционалните прахосмукачки дори почистват въздуха! Комплектът е специализиран здравен продукт, който помага да се справят с много проблеми.

велмакс лукс еоод пловдив

Хората, които искат да се запознаят с подробната оферта на компанията, мога да посетя уебсайта www.welmax.bg или да организират демонстрация, по време на която ще бъдат представени конкретни продукти.

 

Dodaj komentarz

Twój adres email nie zostanie opublikowany. Pola, których wypełnienie jest wymagane, są oznaczone symbolem *